Drone-toimituksen ohjeet

Drone-toimitus

1. Toteutamme drone-toimituksia 10 km säteellä Tampereen Keskustorilta. Pidemmät toimitukset käsitellään tapauskohtaisesti.
2. Valitse toimituksen päivämäärä ja kellonaika.
3. Lisää ostokoriin "Karkkien Drone-Toimitus", 500 g yllätyspussi sisältyy hintaan.
4. Valitse elämykselle syy ostokorin välilehdellä kohdassa "Lisää erityistoive tilaukseesi" (syntymäpäivä, kiitos ystävyydestä tms.)
5. Syötä osoitteesi ja puhelinnumerosi.
6. Toimituspäivänä lähetämme sinulle tarkan toimituslokaation tekstiviestillä.
7. Lähetämme sinulle viestin kun drone on matkalla luoksesi.
8. Elämyksen jälkeen lähetämme sinulle drone-toimituksesta videon, jossa myös sinä näyt!

Näin vastaanotat dronen tuoman paketin:

1. Lähtökohtaisesti dronen lennättäminen suuren väkijoukon ja yleisötapahtumien yläpuolella on turvallisuussyistä kiellettyä. Tämän takia irtokarkkien pudotuspiste on oltava vähintään 20m x 20m tyhjällä alueella.
2. Dronen tuodessa irtokarkkilähetystä, pysy vähintään 20 metrin etäisyydellä dronesta ja paketista.
3. Älä koske missään vaiheessa droneen, äläkä ota pakettia ilmasta. Drone pudottaa paketin itse, jonka jälkeen se poistuu välittömästi.
4. Ota sinulle tuotu paketti vasta, kun drone on noussut ilmaan.

Turvallisuusohjeet:

1. Euroopan Unionin Dronelain mukaan dronen lennättäminen on sallittua tiheästi asutuilla alueilla turvallisella etäisyydellä ihmisistä.
2. Joudumme ottamaan huomioon sääolosuhteet, sillä tuulisella, sateisella tai lumisella säällä dronea ei voi lennättää. Mikäli sää tilauspäivänäsi on kelvoton, Carccia.fi korvaa elämyspaketin sinulle tai palauttaa rahat. 
3. Dronen lennättäjän tulee kunnioittaa muiden ihmisten yksityisyyttä ja kotirauhaa. Asumiseen tarkoitetut tilat ja yksityisaluetta olevat pihat kuuluvat kotirauhan piiriin, eikä niitä saa kuvata ilman lupaa. 
4.Vahinkovastuu määräytyy vahingonkorvauslain (412/1974) perusteella. Rikkoontuneista säännöistä, jotka eivät johdu meidän toimestamme, asiakas on itse vastuussa.